donderdag 5 juli 2012

Sommeval naar St.Florentine

Na gisteren weer lekker te moeten zoeken vanwege de gebrekkige beschrijving zijn we vandaag meer op de kaart afgegaan en liepen over de landbouwwegen die vlak langs de snelweg liep richting St.Florentine.
Maria hield ons in de gaten  
Helaas moesten we de laatste kilometers gebruik maken van de berm omdat daar de landbouwwegen ontbraken.Een kleinigheidje hou je altijd.
In verhouding met andere trajecten was het een beetje saai maar het schoot wel op omdat we niet telkens moesten zoeken en omliepen door fouten in onze routebeschrijving.
Mooi roosje bij het hotel
Creatief met deeg
In st.Florentine kwamen we in een leuk gedateerd hotelletje terecht dat verrassend gedeeltelijk was opgeknapt.Zo had het soms leuk retro behang en zaten er scheuren in het houtwerk, of leuk fris geschilderd en moest het plafond opnieuw gestuct worden.Waar je ook keek ,niets was perfect en toch was het leuk en netjes.Heerlijk gegeten bij Pizzaria Batman ,een waarschijnlijk Armeense man met een enorme grote zwarte snor met zijn vrouw achter de echte steenoven en de kinderen in de bediening.Heerlijk die echte pizza ..........

Van de wandeling hadden we wel dorst gekregen




3 opmerkingen:

  1. Anoniem13:42

    Geert, ik mis je verhaal????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja , klopt maar je kan de plaatjes alvast inkleuren.

    Is geregeld bij deze.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zeg,niet om te zeuren hoor,maar ik kreeg werkelijk afkickverschijnselen..maar gelukkig krijg ik weer een dagelijks "shotje" Groetjes,Pepita

    BeantwoordenVerwijderen